Şahinbey Belediyesi bozuk ürünleri tespit etti: İki zincir market mühürlendi!

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen market denetimleri sırasında bir zincir marketin iki şubesinde son kullanma tarihi geçmiş ürünler tespit edildi. İki şube mühürlenerek 3 gün süreyle kapatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.02.2025 17:12 GÜNCELLEME 19.02.2025 17:16 ÜLKE'DE BUGÜN
Şahinbey Belediyesi bozuk ürünleri tespit etti: İki zincir market mühürlendi!

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçe genelinde gerçekleştirdiği denetimler kapsamında, tarihi geçmiş ürün satan zincir marketin iki farklı şubesini 3 gün süreyle kapattı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Halkın sağlığıyla oynanmasına asla müsaade etmeyeceklerini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey İlçemizde zabıta ekiplerimiz denetimlerini aralıksız bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Bunun için büyük ya da küçük iş yeri demeden denetimler yapıyoruz." dedi.

3 GÜN SÜREYLE KAPATILDI 

Ekipler tarafından yapılan denetim sırasında son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satışının yapıldığının tespit edildiğini söyleyen, "Zabıta ekiplerimizin, yaptığı denetimlerde son kullanma tarihi geçmiş ve bozuk ürün satışı yapan bir zincir marketin 2 şubesini 3 gün süreyle mühürledi. Halkımızın sağlığıyla oynanmasına asla izin vermeyeceğiz. Denetimlerimiz kesintisiz ve kararlılıkla devam edecek." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK : Haber7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR