Gaziantep'te 23 Nisan coşkusu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ve iş birliğiyle, Kent Konseyi ile Nar Çiçekleri Derneği tarafından organize edilen, 1000 çocuğun yer aldığı Nar Çiçekleri Çocuk Korosu’nun 23 Nisan Özel Konseri büyük beğeni topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.04.2025 08:59 GÜNCELLEME 23.04.2025 10:05 ÜLKE'DE BUGÜN
Gaziantep'te 23 Nisan coşkusu!

GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserde, 1000 kişilik çocuk korosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet ve çocuk şarkılarını seslendirdi.

KONSER BİR SAAT SÜRDÜ 

Şef Eray İnal’ın yönettiği Çukurova Devlet Senfoni Orkestrası’nın eşlik ettiği konser yaklaşık 1 saat sürdü. Şarkılara, salonda bulunan vatandaşlar Türk bayraklarıyla coşkuyla eşlik etti.

Gaziantep Valiliği, İl Millî Eğitim Müdürlüğü, GAGİAD ve Türk Kızılayı Şehitkamil Şubesi’nin de katkı sunduğu konseri; Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Sait Mesut Doğan ve Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Erdem Güzelbey birlikte izledi.

ŞAHİN BİN ÇOCUKLA BERABER ŞARKI SÖYLEDİ

Programın sonunda Başkan Fatma Şahin, protokol üyeleriyle birlikte sahneye çıkarak Şef Eray İnal’a ve çocukları hazırlayan öğretmenlere günün anısına çiçek takdim etti.

Ardından, koro ile birlikte "23 Nisan Kutlu Olsun" şarkısını söyledi.

"KÜLTÜRÜ VE SANATIYLA YÜKSELEN GAZİANTEP İÇİN ÇOCUKLARIMIZI ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE HAZIRLIYORUZ"

Konser sonunda konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, emeği geçenlere ve destek veren tüm kurumlara teşekkür ederek şunları söyledi:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bize ‘en büyük armağanım’ dediği cumhuriyeti hediye etti. Atatürk’ü rahmet ve minnet ile anıyoruz. En büyük eseri cumhuriyetten sonra ilk kez dünyada çocuklara hediye edildi. ‘Kültürü ve Sanatıyla Yükselen Gaziantep’ için çocuklarımızı çok güzel bir şekilde hazırlıyoruz. Tüm kurumlarımızla çocuklarımız için çalışıyoruz."

KAYNAK : Haber7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR