Başkan Şahin'den Berat Kandili mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.02.2026 14:52 GÜNCELLEME 01.02.2026 14:52 ÜLKE'DE BUGÜN
Başkan Şahin'den Berat Kandili mesajı

Berat Kandili’ne ulaşmanın manevi huzurunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Şahin, bu mübarek gecenin affın, arınmanın ve iç muhasebenin güçlü bir vesilesi olduğuna dikkat çekti.

Kandil gecelerinin, bireysel ve toplumsal hayat için önemli birer durak olduğunu belirten Şahin, bu gecelerin kalpleri yumuşatan, gönülleri birbirine yaklaştıran derin bir anlam taşıdığını vurguladı.

“SABRI, PAYLAŞMAYI VE KARDEŞLİĞİ YENİDEN HATIRLATMAKTADIR”

Başkan Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

  • “Berat Kandili; insanın kendisiyle yüzleştiği, eksiklerini fark ettiği, hatalarından ders çıkararak daha iyiye yönelmeyi dilediği müstesna bir gecedir. Bu gece, kırılan gönüllerin onarılması, küslüklerin son bulması, sevgi ve merhametin hayatımıza hakim olması için önemli bir fırsattır. Manevi iklimiyle bizlere sabrı, paylaşmayı ve kardeşliği yeniden hatırlatmaktadır.”

Başkan Şahin'den 'Bir Umut Bir Can' projesinden yararlanan çifte ziyaret!

Gaziantep Büyükşehir, sağanak yağışa karşı teyakkuzda

Berat Kandili yarın idrak edilecek

Berat Kandili'nin maneviyatı Kanal 7'de yaşanıyor

“İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN”

Berat Kandili’nin Ramazan ayına açılan anlamlı bir kapı olduğuna işaret eden Şahin, bu gecenin bireysel arınmanın yanı sıra toplumsal dayanışmayı güçlendiren bir bilinç kazandırdığını belirtti.

Şahin, mesajını şu sözlerle tamamladı:

  • “Duaların umutla yükseldiği bu mübarek gecede, Yüce Rabbimden insanlığa huzur, milletimizin birlik ve beraberliğinin devamını diliyorum. Yapılan tüm duaların kabul olmasını, bu anlamlı gecenin insanlığa hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Berat Kandili mübarek olsun.”

 

KAYNAK : Haber7
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR