Kızgın şoför ne bulduysa yolcu otobüsüne attı

Şirinevler'de bir otomobil sürücüsü, kendisini sıkıştırdığı gerekçesiyle tekme, tornavida ve tamir anahtarlarıyla halk otobüsüne saldırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2013 17:27 GÜNCELLEME 12.05.2013 17:41 Genel olaylar
Kızgın şoför ne bulduysa yolcu otobüsüne attı

Olay, bugün saat 15.30 sarılarında Şirinevler yan yolda meydana geldi. Bahçelievler istikametinden Yenibosna yönüne giden halk otobüsü, aynı istikamette seyreden 34 GV 9983 plakalı otomobile yaklaştı. Otomobil sürücüsü, kendisine yol vermediği gerekçesiyle araçtan inerek halk otobüsüne saldırdı. Önce otobüse tekme atan sürücü, ardandan bagajdan çıkardığı tornavida, levye ve tamir anahtarları içi yolcu dolu halk otobüsüne fırlattı. Olay sırasında otobüsün camları kırıldı. Saldırgan, eline geçirdiği her şeyi atarken yolcuları da 'geri çekilin' diye uyardı.

Şirinevler'deki üst geçidi kullanan yayalar, kavgayı film seyreder gibi izledi. Saldırgan şoförün aracından çıkan bir kadın, kavgayı ayırmaya çalışırken baygınlık geçirdi. İsmi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü, olaydan sona hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti. Polis, olayla ilgili çalışma başlattı. Görgü şahitleri, şoförün bagajı açarak içeriden bir şeyler çıkarması sırasında silahlı saldırı korkusu yaşadıklarını söyledi.

KAYNAK : CİHAN