Kayıp kişinin cesedi denizden çıktı

Samsun'un Atakum ilçesinde, sahilde bulunan cesedin yaklaşık bir hafta önce çarşamba ilçesinde kaybolan 63 yaşındaki kişiye ait olduğu belirlendi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.06.2011 11:57 GÜNCELLEME 02.06.2011 11:57 Genel olaylar
Kayıp kişinin cesedi denizden çıktı

Edinilen bilgiye göre, İncesu sahilinde denizde bir erkek cesedi gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine giden ekipler, cesedin, 26 Mayıs'ta Çarşamba ilçesi Sungurlu Mahallesi'nde kaybolan Şinasi Keleş'e (63) ait olduğunu belirledi.

Cesedi, İzmir'de polis olarak görev yaptığı ve babası kaybolunca Samsun'a geldiği öğrenilen oğlu Seyit Ahmet Keleş'in de teşhis ettiği belirtildi.

Keleş'in ifadesinde, ''20 yıl Hollanda'da yaşayan babasının bir yıl önce Türkiye'ye geldiğini ve Çarşamba ilçesinde kız kardeşinin evinde kaldığını, bir kadının, geçen hafta kaybolan babasını Yeşilırmak'a girerken gördüğünü'' söylediği öğrenildi.

Cesedin üzerinde darp izine rastlanmadığı belirtildi. Ceset otopsi için Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Şinasi Keleş'in kaybolmasının ardından Yeşilırmak'ta Sivil Savunma Arama Kurtarma ekiplerinin Keleş'i aradığı ancak aramaların sonuçsuz kaldığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK : AA