Film gibi kovalamaca MOBESE'de

Nevşehir'de içerisinde 12 bin paket gümrük kaçağı sigara bulunan araç ile polisin dur ihtarına uymayan kaçakçılar ile polis arasında yaşanan kovalamaca mobese kameralarına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.01.2013 10:31 GÜNCELLEME 15.01.2013 11:04 Genel olaylar
Film gibi kovalamaca MOBESE'de

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Bitlis KOM Şube Müdürlüğünce Kaçak Sigara ile Mücadele kapsamında yapılan ortak çalışma neticesinde, iki şahsın Bitlis'ten Nevşehir'e C.D ve E.A isimli şahıslar tarafından bir araç içerisinde gümrük kaçağı sigara getireceği bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine harekete geçen Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri plakası belirlenen aracı takibe aldı.

Yeni Karayolları Kavşağı'nda durdurulmak istenen araç burada polisin dur ihtarına uymayarak şehir merkezine kaçtı. Bunun üzerine sivil ve resmi polis ekipleri ile söz konusu araç arasında kovalamaca başlarken içerisinde gümrük kaçağı sigara bulunan araç il merkezinde trafiği tehlikeye atarak hızla kaçmaya çalıştı. Atatürk Bulvarı üzerinde sivil ekiplerinin önünü kesmesi ile durdurulan araç içerisinde yapılan aramada 12 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Bu arada polis ile sigara kaçakçıları arasındaki şehir merkezinde yaşanan kovalamaca mobese kameralarına da yansıdı. Olayla ilgili olarak araç sürücüsü C.D ve araçta bulunan E.A gözaltına alındı.

KAYNAK : İHA