Genç kıza gaz bombası isabet etti

Tarlabaşı'nda polisin göstericilere müdahalesi sırasında, bir genç kıza gaz bombası isabet etti.

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2013 14:39 GÜNCELLEME 02.05.2013 16:13 GÜNCEL
Genç kıza gaz bombası isabet etti

Beyoğlu Tarlabaşı'ndan Taksim Meydanı'na çıkmak isteyen gruba polis müdahale etti. Müdahaleler sırasında 18 yaşındaki Dilan Alp adındaki bir kıza, polis ekiplerinin göstericilere attığı gaz bombası isabet etti. Kanlar içerisinde kalan genç kız olduğu yere yığıldı.Bu sırada çevrede bulunan polis ve vatandaşlar yaralı kızın yardımına koştu. Daha sonra genç kız olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

BAŞKA HASTANEYE SEVKEDİLDİ

Beyoğlu Taralabaşı'ndaki olaylar sırasında başından yaralanan liseli Dilan Alp, ameliyatın ardından başka bir hastaneye nakledildi. Olayların ardından Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılan Dilan Alp'in ameliyatı tamamlandı. Genç kız ameliyatın ardından Bahçelievler'de özel bir hastaneye sevk edildi. Dilan'dan önce annesi Gülsen Alp ile kız kardeşi hastaneden çıktı. Basın mensuplarının soruları üzerine Dilan'ın kız kardeşi mikrofonlara vurarak, "Çekmeyin" diye bağırdı. Daha sonra liseli kız sedyeyle ambulansa bindirildi. Bu sırada hastane önünde toplanan genç kızın yakınları polise tepki gösterdi.

GENÇ KIZIN DURUMU AĞIR

Polisin attığı gaz bombasının başına isabet ettiği liseli genç kız ağır yaralandı. Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan liseli Dilan'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

KAYNAK : İHA