Doktora insanlık dışı dayak kamerada!

Hasta yakınları tarafından saldırıya uğrayan Kadın Doğum Uzmanı Soner P.'nin dövülme anı, güvenlik kameralarına yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 14.08.2013 17:32 GÜNCELLEME 14.08.2013 17:52 GÜNCEL
Doktora insanlık dışı dayak kamerada!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde doğum sonrası bir kadının hayatını kaybetmesi sebebiyle hasta yakınları tarafından darp edilen Kadın Doğum Uzmanı Soner P.'nin hayati tehlikeyi atlattığı ancak tedbir için müşahade altında tutulduğu belirtildi.

Yüksekova Cumhuriyet Savcılığı, dün başlattığı soruşturmadga, ölen Güllü Bülbül'ün ön otopsi raporunun ardından tam otopsi yapılması talimatı verdi. Komalık edilecek kadar dövülen kadın doktoru Soner P.'nin ise hayati tehlikeyi atlattığı, halen müşahade altında tutulduğu belirtildi.

SALDIRI OLAYI KAMERADA

Hasta yakınları tarafından saldırıya uğrayan Kadın Doğum Uzmanı Soner P.'nin dövülme anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Yaşanan olay, ilk başlarda güvenlik kamerasının açısının dışında gelişiyor. Kadınlar ve çocuklar içeride yaşanan arbededen korkup kaçıyor. O esnada hasta yakınlarına yenileri ekleniyor ve doktoru darp etmeye devam ediliyor. Ellerinden kurtulan doktor Soner P., yarı çıplak bir şekilde dışarı kaçıyor. Hasta yakınları yine peşinden koşarak saldırıya devam ediyor. Doktorun peşinden yaklaşık 50 kişinin koştuğu, kameralara yansıdı.

KAYNAK : DHA