O provokatör bakın şimdi de ne yaptı!

Geçtiğimiz aylarda Gaziosmanpaşa'da hem ülkücü grupların hem de BDP'lilerin arasında slogan atan provokatör hırsızlıktan gözaltına alındı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.08.2014 03:08 GÜNCELLEME 31.08.2014 03:08 GÜNCEL
O provokatör bakın şimdi de ne yaptı!

İstanbul Gaziosmanpaşa’da haziran ayında farklı görüşte iki grup arasında yaşanan kavgalar sırasında kırmızı tişörtüyle her iki grubun arasında farklı işaretler yaparken görüntülenen İ.S.(29) hırsızlık suçlamasıyla göz altına alındı.

Gaziosmanpaşa’da 16 Ağustos’ta bir evden 2 bin liralık ziynet eşyası çalınması olayını araştıran polis güvenlik kameralarını incelediğinde, şüpheli İ.S. ile bir arkadaşının olayın meydana geldiği gün aynı binaya girdiğini tespit etti. Görüntülerde boş bir torbayla içeri giren şüphelilerin kısa süre sonra dolu bir torbayla binadan ayrıldıkları tespit edildi.

Bunun üzerine gözaltına alınan İ.S. polisteki sorgusunda olay tarihinde binaya tesadüfen girmiş olabileceğini söyledi. Adliyeye sevk edilen İ.S. serbest bırakıldı. İ.S. geçen haziranda farklı görüşte iki grup arasında yaşanan kavgalar sırasında kırmızı tişörtüyle her iki grubun arasında farklı işaretler yaparken görüntülenmişti.