İzmir'de isyan ettiren yağmur manzarası

İzmir'de, sabah saatlerinde başlayan yağmur kentte etkili oldu. Yağmur suyu ile dolan yollarda araçlar mahsur kaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2014 09:41 GÜNCELLEME 20.11.2014 09:44 GÜNCEL
İzmir'de isyan ettiren yağmur manzarası

Suyun içinde kalan bir otomobilde, aralarında çocukların da bulunduğu vatandaşları itfaiye ekipleri kurtardı.

Gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağmur sabah saatlerinde etkisini artırdı. Birçok ev ve işyeri sular altında kaldı. İşlerine gitmek isteyen vatandaşlar sularla dolan yolarda zor anlar yaşadı. İtfaiye ekipleri, su basması ihtimaline karşı bazı alt geçitlerde önlem aldı. Kemalpaşa Caddesi bir bira fabrikasının bahçesinin ve önünün suyla dolması nedeniyle yolun İzmir yönüne olan şeridi kapandı.

Otomobilleri suyun içinde kalan Süleyman Kuru, kardeşi ile onun eşi ve oğlu 3 yaşındaki Süleyman Kuru araçta mahsur kaldı. Kuru Ailesi, otomobilden çıkabilmek için itfaiye ve polis ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, olay yerine gelerek aileyi ve küçük Süleyman'ı otomobilden çıkarttı. Suda kalan bazı araçların sürücüleri otomobilin sunroof'undan çıkarak, yüksek tekerlekli, kamyonet türü araçlara binip kurtulmaya çalıştı.

Yolda kalan sürücülerden Faruk Erdağlı, her yağmur yağdığında Kemalpaşa Caddesi'nin bu bölümünün suyla dolduğunu belirterek "İzmir metropol şehri bu" diyerek tepki gösterdi.

Cadde, suların çekilmesi, araçların yoldan kaldırılmasının ardından trafiğe açıldı.

KAYNAK : CİHAN