Özgecan'ın annesinin Erdoğan'dan tek isteği

Tarsus'ta katledilen Özgecan'ın annesi Songül Aslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kızının kanının yerde kalmamasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2015 13:34 GÜNCELLEME 16.02.2015 17:09 GÜNCEL
Özgecan'ın annesinin Erdoğan'dan tek isteği

Ferhat Esnek'in haberi

Türkiye'yi yasa boğan Özgecan Aslan cinayeti sonrası aileye telefonla ulaşarak başsağlığında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, acılı anneye sabırlar diledi.

KANI YERDE KALMASIN

Anne Songül Aslan, telefonda görüştüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Benim kızım katledildi. Tek hedefi okumaktı. Sizden destek bekliyoruz. Kızımın kanı yerde kalmasın. Benim kızımın kanı yerde kalmasın. Benim kızım bu ölümü haketmedi. Ama pis bir adamın bu katliamı yapmasını ben götüremiyorum. Kimse bu acıyı çekmesin. Allah'tan ölüm gelse bu kadar üzülmezdim' dedi. 

ERDOĞAN SÖZ VERDİ

Görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan da, acılı anneyi 'Acınız acımızdır, bu konuda, canilerin en üst sınırdan hangi cezayı almaları gerekiyorsa bizzat takipçisi olacağım' diyerek teselli etti.

İLK ZİYARETTE PROGRAMA ALINDI

Bu arada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mersin'e yapacağı ilk ziyarette de Aslan ailesiyle görüşeceği öğrenildi.

HABER 7