"OPET Temiz Tuvalet Konvoyu" Hatay'da

 OPET’in temiz ve sağlıklı bir toplum hedefiyle başlattığı "Temiz Tuvalet" kampanyası kapsamında oluşturulan "Temiz Tuvalet Tırları" Hatay'a geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.07.2015 15:08 GÜNCELLEME 31.07.2015 15:08 GÜNCEL
"OPET Temiz Tuvalet Konvoyu" Hatay'da

Opet'ten yapılan açıklamada, Hatay'daki tüm OPET istasyonlarında sürücülere malzeme tedariği , bilgilendirici broşürler ve temizlik kitleri dağıtıldığı belirtildi.

Tırların yaz boyunca 30 şehirde 180 istasyonda çalışmalarını sürdüreceğini bildirilen açıklamada, tırların sosyal sorumluluk projesi kapsamında iki ayrı rota üzerinden yola çıktığını ve 3 ay içerisinde yaklaşık 10 bin kilometre yol kat ettiği aktarıldı.

Temiz Tuvalet kampanyasının fikir lideri ve OPET Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi Nurten Öztürk, projeyle 15 yıl içerisinde 8 milyon kişiye ulaşarak hijyen eğitimi verdiklerini belirtti,

Tuvaletlerin bir ülkenin medeniyet göstergesi olduğunu ifade eden Öztürk, şu ifadelere yer verdi:

"Kampanyamız, bizim temiz ve sağlıklı toplum yaratma mücadelemizdir. Temiz Tuvalet kampanyasını kendi istasyonlarımızda uygularken, 72 ili gezerek 6 milyon kilometre yol kat ettik. Köy ve kasabalarda halka, okullarda öğretmen ve öğrencilerimize seminerler verdik. Sağlıklı bir gelecek için projemizi yaygınlaştırmaya devam ediyoruz. Sektörümüzde 9 yıldır kesintisiz müşteri memnuniyeti en yüksek marka seçilmemizde de bu kampanyamızın önemli etkisi olmasından memnuniyet duyuyoruz."

KAYNAK : AA