Fox TV izle, O Hayat Benim yeni 63.bölüm izleyin

O Hayat Benim yeni 63. bölüm fragmanı FOX TV'de yayınlandı mı? O Hayat Benim son 63. bölüm fragmanı FOX TV izleyin.

ABONE OL
GİRİŞ 07.10.2015 09:36 GÜNCELLEME 07.10.2015 09:37 GÜNCEL
Fox TV izle, O Hayat Benim yeni 63.bölüm izleyin

O Hayat Benim yeni 63.bölüm fragmanı yayında mı? FOX TV'nin sevilen dizisi O Hayat Benim 62.bölümü ile ekrana geldi. O Hayat Benimde yeni bölümde neler olacak merak konusu. Peki O Hayat Benim 63.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bu sorunun yanıtı hayır, yayınlanır yayınlanmaz haber7.com'da olacak. O Hayat Benim son bölüm ile O Hayat Benim 63. bölüm fragmanı izleyicilerle paylaşıldı. Yeni sezonuna başlayan dizide Efsun’un sırları ortaya çıktı ve artık Efsun için her şey değişti. Yıllarca kandırıldığını öğrenen Bahar tam bir şok geçirdi ve kendisini toparlamakta öz ailesini kabullenmekte oldukça zorlandı.

O Hayat Benim yeni 63.bölüm fragmanı

O HAYAT BENİM 62. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O Hayat Benim 62. bölümde neler oldu?

Sırrın ortaya çıkışı Bahar için olduğu kadar Efsun içinde yeni bir hayatın başlangıcıdır. Yıllarca kandırıldığını öğrenen Bahar'ın kendisini toparlaması ve öz ailesini kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Efsun için ise durum daha karışıktır. 

 Sahip olamadığı zenginlikten öte Bahar'ı kaybetmenin acısı daha derindir. Kendisini yapa yalnız hissediyordur Efsun! Tüm bunların yanında bu durumdan en ağır şekilde etkilenen kişi İlyas'tır. İlyas içinde bulunduğu vicdan azabının bedelini çok ağır ödeyecektir…

 
O Hayat Benim son bölümü ile 27 Eylül Pazar akşamı 20.15'te fox tv'de ekrana geldi.

O HAYAT BENİM KONUSU:

Mehmet Emir ve Hasret birbirine aşık iki gençtir. Ancak Hasret’in babası Yusuf, evlenmelerine karşı çıkar. Kızının hamileliği de ortaya çıkınca çıldırır ve iki genci ayırır, Mehmet Emir’ e de Hasret’in öldüğünü söyler.

Hasret doğum yapınca bebek elinden alınır. Yusuf, bebeği büyütmesi için yardımcısı İlyas’a teslim eder. Adı Bahar olur, İlyas’ın Efsun adında bir bebeği daha vardır. İlyas ve karısı Nuran, Efsun ve Bahar’ı kardeş gibi büyütürler.

Aradan yirmi yıl geçer. Yusuf vicdan azabıyla Bahar’ı babası Mehmet Emir’e götürmeye karar verir. Gecekonduda büyüyen Bahar ‘gerçek hayatına’ kavuşacaktır nihayet. Hayal bile edemeyeceği servetin tek varisidir. Bahar Köşklerde oturacak, yatlarda gezecek, en iyi okullarda okuyacaktır… Kısaca parıltısıyla göz kamaştıran o hayat’ın sahibi olacaktır. Ancak kader buna izin vermemektedir, her şey bir anda ters yüz olur. Artık sadece Bahar’ın değil kimsenin ‘hayat’ı eskisi gibi olmayacaktır.

O HAYAT BENİM KARAKTERLER:

Keremcem (Ateş) - Başarılı bir avukat. İş dünyasının önemli isimlerinden biri haline gelen Mehmet Emir Atahan’ın sağ kolu. Ateş göründüğü gibi biri değil aslında. Kalbinin derinliklerinde sakladığı bir sırrı var. Atahan ailesiyle ilişki kurmasının sebebi de bu sırra dayanıyor.Bahar'a aşık onun için herşeyi yapabilir.

Ezgi Asaroğlu (Bahar) - 21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı olan Efsun var tabi aynı çatı altında… Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden…

Ceren Moray (Efsun) - 21 yaşında. Hoş, Güzel ve dikkat çekici bir kız. Oldukça da havalı. Hırslı ve oldukça bencil bir kız Efsun. Gerektiğinde rakibini yok etmekten çekinmeyecek kadar da gözü kara. Rahat bir hayata kavuşmak istiyor. Bunu da parayla yapabileceğini biliyor. Söz konusu Bahar’ın hayatını elinden almak olunca da vicdan azabı çekmiyor, hatta Ateş ile birlikte olduğunu söyleyerek ikisini ayırmış ama bütün hepsi yalan olduğu ortaya çıkınca Bahar ile Ateş yeniden bir araya gelmiştir.Efsun. Sebebi belli. Bahar’ın parada pulda gözü yok. Ona tepsi içinde sunsalar o elinin tersiyle iter hepsini. Oysa Efsun zenginliğe, ihtişama, parıltıya bayılıyor. 39. bölümde İsmail ile birbirine aşık olurlar. 54. bölümde Bahar onu bırakıp Kıbrıs'a gidince psikolojisi bozulur, ciğerleri iflas eder ve hastalanıp hastaneye kaldırılır. Bahar bunu duyunca Kıbrıs'tan İstanbul'a kadar gelir. Efsun bunu hisseder ve iyileşip eski sağlığına kavuşur, fakat sonra tekrar hastalanır ve böbrek nakli için donör aranır.

Sinan Albayrak (Mehmet Emir Atahan) - 45 yaşında. İyi niyetli, sabırlı ve disiplinli. Aile şirketini başarıyla yönetiyor. Efsun’un Mehmet Emir için anlamı büyük. Mehmet Emir hem kaybettiği aşkından bir iz bulduğu için seviniyor, hem de kendi kanından evladının sevgisini tadacağı için heyecanlanıyor. Gerçek kızının Bahar olduğunu bilmeden...

Oya Başar (Sultan) - Efsun'un teyzesi Sultan, 50 yaş civarında, sert görünümlü bir kadın. Yüzüne bakıldığında gençliğinde de ne kadar güzel olduğunu anlamak hiç de zor değil. Şimdi de hâlâ havalı ve alımlı ama yüzünde hep bir kırgınlık, hep bir öfke var. Bu öfkenin sebebi de acılarla, hayal kırıklığıyla, mücadeleyle geçmiş koskoca bir hayat.

Süleyman Atanısev (İlyas) - Hayatta dikiş tutturamamış biri. Yusuf, Bahar’ı ona emanet ettikten sonra defalarca çeşitli işlere girdiyse her zaman parayı batırmış.İşi gücü olmadığı için Yusuf’un gönderdiği parayla geçiniyor. Duygusal bir adam İlyas. Karısı ve kızının istekleri arasında kaybolan biri. Kendi düşüncelerini dillendiremiyor çoğu kez. Bahar’a yakınlık gösteriyor, üveylik çektirmemek için kızın arkasında duruyor.

İclal Aydın (Hasret) - Bahar'ın öldü sanılan annesi. Yıllar sonra çıkıp gelir ancak Mehmet Emir gibi o da kızının Efsun olduğunu sanmaktadır.

Ahu Sungur (Hülya) - Mehmet Emir'in kardeşi. Efsun'u sevmemektedir.

Birgül Ulusoy (Sakine) - Nuran'ın ahiretliğidir. Bütün kirli oyunlara istemeden o da karışır.

Görkem Gönülşen (Beyza) - Konağın hizmetçisidir. Olanları bilen bir kişidir.Efsun gebeş demektedir.

Zeynep Eronat (Mücella) - İlyas'ın ablasıdır. Olanları bilmektedir. Nuranla araları pek iyi değildir.

Diziden Ayrılan Karakterler

Yeşim Ceren Bozoğlu (Nuran) - 40 yaşında. İlyas’ın karısı. Efsun’un öz, Bahar’ın üvey annesi. Kontrolcü, takıntılı bir kadın.Bir o kadar da hırslı…Ezile ezile ezmeyi öğrenenlerden Nuran. Fakirlikten kurtulmak tek isteği.Hayat zayıfların oynayamayacağı kadar zor bir oyun. Onun dünyasında sadece güçlülere yer var. 51.bölümde otobüste yanarak vefat eder.