Özel sektöre Ramazan bayramı tatili kaç gün? (2016) - Özel sektöre de 9 gün tatil mi?

Mübarek Ramazan ayı başladı ve malum ortasına gelindi. Öte yandan doğal olarak milyonlarca özel sektör çalışanının 2016 yılı Ramazan Bayramında kaç gün tatil yapacak? sorusu merak konusu oldu şimdiden. Özel sektörde Ramazan bayramı tatili kaç gün?, Özel sektörde çalışanlar Ramazan Bayramında 9 gün tatil yapabilecek mi? işte bu soruların yanıtlarını haber7.com'da bulabilirsiniz..

ABONE OL
GİRİŞ 02.07.2016 15:44 GÜNCELLEME 02.07.2016 15:44 GÜNCEL
Özel sektöre Ramazan bayramı tatili kaç gün? (2016) - Özel sektöre de 9 gün tatil mi?

Mübarek Ramazan ayı başladı ve malum ortasına gelindi. Öte yandan milyonlarca özel sektör çalışanının 2016 yılı Ramazan Bayramında kaç gün tatil yapacak? sorusu merak konusu oldu şimdiden. Özel sektörde Ramazan bayramı tatili kaç gün?, Özel sektörde çalışanlar Ramazan Bayramında 9 gün tatil yapabilecek mi? işte yanıtları haber7.com'da..

Ramazan ne zaman olacak ve bayamda kaç gün tatil olacak sorusunun yanıtı buldu.Özel sektör çalışanları Ramazan Bayramında 3 gün tatil yapacak. Tatil 4 Temmuz salı günü başlayacak ve 07 Temmuz perşembe günü tatil olacak. Bazı kurumsal firmaların ise arefe günü tatil kararı vermesi bekleniyor.

RAMAZAN BAYRAMINDA MEMURLARA 9 GÜN TATİL

Başbakanlık Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklama şöyle:

"Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların 4 Temmuz Pazartesi günü yarım gün ve 8 Temmuz Cuma günü tam gün izinli sayılmasına ilişkin yazıyı imzalamıştır.

Buna göre, kurum yöneticilerince gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki tüm çalışanlar, Ramazan Bayramı'nın arefesi 4 Temmuz Pazartesi günü yarım gün ve 8 Temmuz Cuma günü tam gün idari izinli sayılacaklardır."