Hanım Büşra Erdal'ın tetikçi tweetleri!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunun talebi üzerine 42 gazeteci hakkında yakalama kararı verilmişti.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2016 15:45 GÜNCELLEME 26.07.2016 15:45 GÜNCEL
Hanım Büşra Erdal'ın tetikçi tweetleri!

Zaman Gazetesi'nde adliye muhabirliği yapan Hanım Büşra Erdal. Erdal, Balyoz operasyonu sürecinde Twitter'da yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmişti...

FETÖ operasyonunda Hanım Büşra Erdal, Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde polis tarafından gözaltına alınırken; akıllara Balyoz operasyonu sürecinde sosyal medyadan paylaştığı tweetler geldi.

"TWITTER'DA PROMOSYON ZAMANI..."

28 Mayıs 2012'de attığı bir tweette "Twitterda promosyon zamanı! Her 500. takipçime bir günlük Silivri'de konaklama, mahkemeyi gezme, duruşma izleme, sabah kahvaltı, öğle yemeği (;" diyerek yargılamalarla dalga geçmişti.

Hanım Büşra Erdal 5 Mayıs 2012'de attığı bir diğer tweetinde ise yargılanan askerlerin eşleriyle dalga geçmişti. Erdal, "Balyoz kadınları hep sarışın ya, kim kimin eşi karıştırıyorduk. Eşlerinin resmi basılı olan t-shirt giymişler. İşimiz kolaylaştı" diye yazmıştı.

"ŞİMDİ SİLİVRİ'DE OLMAK VARDI"

Erdal, 24 Mart 2011 tarihinde ise "Şimdi Silivri'de olmak vardı, balyoz kadınları... Filan, haber merkezinden daha eğlenceli be (:" yazmıştı.