Erzurum'da 22 Aralık tüm okullar tatil mi? Güncel Hava durumu

Şu sıralarda hava sıcaklığının -30 derecelere düştüğü Erzurum'da okulların tatil edilmesi gündeme geldi. Peki Erzurum 22 Aralık'ta okullar tatil mi edilecek?

ABONE OL
GİRİŞ 21.12.2016 14:42 GÜNCELLEME 21.12.2016 14:42 GÜNCEL
Erzurum'da 22 Aralık tüm okullar tatil mi? Güncel Hava durumu

Erzurum'da kar yağışının olması ve havanın -30 derecelere düşmesi sebebiyle okulların tatil edilmesi gündeme geldi. Milyonlarca öğrenci ve veli Erzurum'da 22 Aralık perşembe günü okullar tatil olacak mı sorusu sordu. Peki okullar tatil edilecek mi? Konuyla ilgili Erzurum valisi açıklama yaptı mı? İşte tüm detaylar

ERZURUM'DA KAR OKULLAR TATİL Mİ?

22 Aralık perşembe günü Erzurum'da kar tatili olması gündeme geldi. Erzurum valisi Seyfettin Azizoğlu konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Okullar kar tatili ilan edilmesi durumunda haber7.com'dan öğrenebilirsiniz.

Erzurum 22 Aralık hava durumu

22 Aralık perşembe günü itibariyle Erzurum hava durumu verilerine göre etkili kar yağışının olması bekleniyor. Sıcaklık en yüksek -10 en düşük ise -25 derece olacak. 

Aşırı soğukların etkili olduğu Doğu’da günlük yaşam felç oldu. Dün gecenin en düşük sıcaklığı, sıfırın altında 33 derece ile Erzurum ve Kars’ta yaşandı. Ağaçların kırağı, şadırvan ve yolların buz tuttuğu bölgede, vatandaşlar şiddetli soğuğa karşı araçlarını battaniye ya da naylonla örterek korudu.