Soylu ve Türk Polisi'ne Twitter'da tebrik

Reina katliamını gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'un yakalanmasanın ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Türk Polisi'ni bakanlar twitter adresinden tebrik etti.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2017 09:50 GÜNCELLEME 17.01.2017 10:22 GÜNCEL
Soylu ve Türk Polisi'ne Twitter'da tebrik

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: Ortaköy'deki katliamın failini yakalayan polisimizi tebrik ediyorum. Terör ve arkasındaki güçlerle savaşımız sonuna kadar devam edecek.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: İstanbul Reina'daki terör saldırısını yapan teröristi yaklayan İçişleri Bakanımıza ve kolluk güçlerimize tebrik/teşekkürlerimi iletiyorum..

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Reina saldırganını ele geçiren, başta Bakanımız @suleymansoylu'ya, emniyet ve istihbarat teşkilatlarımıza Milletimiz adına teşekkür ediyorum

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık: Istanbul'da 39 masum cana kıyan azılı teröristi yakalayan #EmniyetTeşkilatınıKutluyorum Bakanımız #süleymansoylu ve ekibini tebrik ediyorum

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç: Devletimiz, Şehit Polisimiz ve diğer masum insanlarımıza yapılanı yanlarına bırakmadı bırakmayacak ! İstanbul'daki teröristin yakalanmasında emeği geçen başta Sayın @suleymansoylu olmak üzere tüm Polis Teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu: Alçak Katili yakalayan Emniyet ve istihbarat mensuplarımızı Candan tebrik ederim.