1 Mayıs pazartesi PTT, Vergi dairesi, Bankalar ve Noter açık mı?

Milyonlarca kişi 01 Mayıs pazartesi günü Bankalar, PTT, Vergi dairesi, Noter, açık mı? Sorusunu soruyor. Peki resmi tatil ilan edilen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bankalar, PTT, Vergi dairesi, Noter, açıksa saat kadar açık? İşte detaylar

ABONE OL
GİRİŞ 01.05.2017 10:11 GÜNCELLEME 01.05.2017 10:11 GÜNCEL
1 Mayıs pazartesi PTT, Vergi dairesi, Bankalar ve Noter açık mı?

Resmi dairelerde acil işi olanlar 1 Mayıs pazartesi günü bankalar, PTT, vergi daireleri, noter açık mı sorusunu cevabını merak ediyor. Peki 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Bankalar, PTT, Vergi, Noter açık olacak mı? Açıklarsa saat kaça kadar açık? İşte resmi tatil haberleri ile ilgili tüm detaylar...

1 Mayıs 2017 Noter açık mı?

Noterler resmi tatil olmasından dolayı bu tarihte çalışmayacak olan kamu kurumlarının başında yer almaktadır. Bireyler işlemlerini 02 Mayıs salı itibariyle yapabileceklerdir.

1 Mayıs 2017 bankalar açık mı?

1 Mayıs 2017 Emek ve  Dayanışma günü, resmi tatil olmasından dolayı tüm bankalar kapalı durumda olacaklardır. Diğer tatil günlerinde bankalar bazı şubelerini ( örneğin Pazar günü gibi ) açık durumda tutmaktadırlar. Ancak 1 Mayıs gününün resmi tatil olmasından dolayı özel bankalar ve kamu bankaları bu tarihte çalışmayacaktır.

1 Mayıs 2017 PTT açık mı?

PTT’de resmi tatil olmasından dolayı bu tarihte çalışmayacak olan kamu kurumlarının başında yer almaktadır. Bireyler işlemlerini 02 Mayıs salı itibariyle yapabileceklerdir.

1 Mayıs 2017 Vergi dairesi açık mı?

1 Mayıs 2017 Emek ve  Dayanışma günü, resmi tatil olmasından dolayı tüm vergi daireleri kapalı durumda olacaklardır. Bireyler işlemlerini 02 Mayıs salı itibariyle yapabileceklerdir.