Ankara'da iş yerinde patlama! Ölü ve yaralılar var
Ankara'nın İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde bir iş yerinde patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.
ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2017 14:39
GÜNCELLEME 14.06.2017 15:20
GÜNCEL
Ankara'nın Yenimahalle ilçesindeki İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde otomobil yedek parçaları ile motor yağı satan bir iş yerinde patlama meydana geldi.
2 ÖLÜ, 3 YARALI
Ankara'da bir işyerinde meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangında 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
GAZ SIKIŞMASINDAN KAYNAKLI
Patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı sanılıyor. Bölgeye ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
"PATLAMA YOK YANGIN ÇIKTI"
İvedik Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Hasan Gültekin, "Bir patlama yok sebebi belli olmayan bir yangın çıktı. Etrafta bir zarar yok, sadece yangının bulunduğu işyerinde hasar var. Bir kişi vefat etti, birisi ağır iki yaralı var" açıklamasında bulundu.