Türk-Yunan savaşı internette/ Video

Türk ve Yunan uçaklarının it dalaşı internette kızıştı! Türk pilotların Yunan uçaklarla mücadelesini gösteren görüntüler YouTube’da.. İşte Ege Denizi'ndeki it dalaşı anı:

ABONE OL
GİRİŞ 10.06.2007 12:10 GÜNCELLEME 10.06.2007 12:10 GÜNCEL
Türk-Yunan savaşı internette/ Video

Yunan Hava Kuvvetlerine bağlı pilotların Türk savaş uçaklarına karşı yaptıkları önlemeler son dönemde artarken YouTube’a konulan ve Türk pilotların Yunan uçaklarla it dalaşına girişini gösteren görüntüler izlenme rekorları kırıyor.

Yunan uçaklarından Türk F-16'larına önleme

Genelkurmay Başkanlığı, internet sitesinde hemen her gün Yunan savaş uçaklarının Türk Hava Kuvvetlerine yaptığı önlemelerin listesini yayınlarken, Ege semalarındaki yüksek tansiyon sanal dünyada da kendini hissettiriyor.

Yunan bir kullanıcının bir süre önce, Yunan Hava Kuvvetlerine ait bir uçağın, Türk uçaklarına kilitlenişini ve Yunan pilotun Türk pilota küfür etmesini gösteren it dalaşı videosu koymasına yanıt Türk tarafından geldi.

İŞTE EGEDE YAŞANAN İT DALAŞININ GÖRÜNTÜLERİ











DavidNorum takma adını kullanan ve Türk pilotlardan olduğu ifade edilen kullanıcı YouTube’a, Türk uçaklarının Yunan pilotlarla it dalaşını gösteren çok sayıda video yükledi.

Türk pilotların kendi aralarında yaptıkları telsiz konuşmalarının da yer aldığı görüntülerde Türk pilotların havada Yunan uçakları nasıl paylaştıkları hatta bazen birbirlerine nasıl uçak numaraları verdikleri görülüyor.

Görüntülere yapılan yorumlarda ise Türk ve Yunan kullanıcılar arasında zaman zaman küfürleşmeler dikkat çekiyor.


Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesine göre, 2007'nin ilk yarısında Yunan uçakları tarafından Türk pilotlara 207 önleme vakası kaydedildi.