Ülkü Ocaklarında kanlı hesaplaşma

Karabağlar Ülkü Ocağı Başkanı Serkan Mayda, iddiaya göre, kendisini görevden almaya gelen Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Serdar Kaplan ve arkadaşları ile yaşağı tartışma sonucu silahla vurularak ağır şekilde yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.07.2007 01:17 GÜNCELLEME 27.07.2007 01:17 GÜNCEL
Ülkü Ocaklarında kanlı hesaplaşma

Olay akşam saat 22.00 sıralarında Konak ilçesi Karabağlar semti 4012 sokakta bulunan Karabağlar Ülkü Ocağı Dergi Temsilciliği'nde meydana geldi. Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanı Serdar Kaplan (24) ve beraberindeki arkadaşları A.E., S.A. ve M.G., iddiaya göre akşam saatlerinde görevden almak istedikleri Karabağlar Ülkü Ocağı Başkanı Serkan Mayda'nın (31) yanına gitti.


Aralarında geçen konuşmanın ardından görevden alınmak istenen Mayda ile il başkanı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahlar çekilirken Karabağlar Ülkü Ocağı Başkanı Serkan Mayda, göğsünden aldığı tek kurşunla ağır şekilde yaralandı. Mayda, daha sonra özel bir otomobille Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.


Burada ilk müdahalesi yapılan ve durumu ağır olan Serkan Mayda, Dr. Suat Seren Göğüs Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı. Bu arada ülkücülerden oluşan bir grup, hastanede görüntü almak isteyen basın mensuplarını engelledi.