Belediye Başkanı açıkladı: Zararları karşılanacak!

Beyoğlu Sütlüce'de toprak kayması sonucu çökme tehlikesi yaşanan bina büyük bir gürültü ile yıkıldı. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan," Vatandaşlarımızın mesuliyeti bizde, zararları karşılanacak" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2018 10:44 GÜNCELLEME 24.07.2018 12:29 GÜNCEL
Belediye Başkanı açıkladı: Zararları karşılanacak!

İmrahor Caddesi üzerinde bulunan bir temel açma çalışması sırasında toprak kayması yaşandı. Toprak kayması nedeniyle 4 katlı binada boşaltıldı. Polis çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Bina bir süre sonra büyük bir gürültüyle çöktü



BİNA KAÇAK: RUHSAT VE İSKAN YOK

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan konu ile ilgili "Sütlüce mahallesindeyiz. Bu tehlike inşaatı devam eden bir yapının üzerinde. Ruhsatı iskanı olmayan bir bina. İstinat duvarının yıkılmasından sonra büyük bir tehlike yaşanıyor. Şu anda gelişmeleri hep birlikte izliyoruz. Hayati bir tehlike söz konusu değil. Binanın çökme tehlikesi var. Şu anda yapabileceğimiz bir şey yok. Yapabileceğimiz tüm tedbirleri almış bulunuyoruz." dedi. 



ZARARLARI KARŞILANACAK

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yıkımın ardından yaptığı açıklamada, 'Malı zarar görmüş bütün vatandaşlarımızın mesuliyeti bizde. Burada hep birlikte toplantı yapacağız, gerekli yardımı ulaştıracağız. Bizim için önemli olan sokakta kalmış vatandaşımızı kontrol altına almak. Teknik raporlara göre adımlarımızı atacağız' dedi.