Ünlü işadamı için takipsizlik kararı

Ünlü işadamı Cem H'nin yalan olduğu belirtilen bir haberden yola çıkarak Türklüğe hakaret ettiği iddiasıyla hakkında yapılan suç duyurusuna 'takipsizlik' kararı verildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.09.2007 22:28 GÜNCELLEME 08.06.2013 17:29 GÜNCEL
Ünlü işadamı için takipsizlik kararı

Avukat Mehmet Sevim tarafından Türklüğe hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında suç duyurusu yapılan işadamı Cem H. için savcılık 'takipsizlik' kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı iddiayı kanıtlayan herhangi bir delil olmadığı ve suç duyurusunda geçen ve Hakko'ya ait olduğu iddia edilen sözlerin söz konusu suç kapsamına girmediği gerekçesiyle 'takipsizlik' kararı aldı. 

İşadamı Cem H.nin organizasyonunu gerçekleştirdiği bir davette, '22 Temmuz'dan sonra neler olacağını göreceksiniz. Bizi azınlık görenler bu ülkedeki patronların kim olduğunu görecek. Cem Uzan dahi 3 sene önce elimi öperdi, şimdi bizden oy istiyor. Amerika ne derse o olur. Biz ülkenin Musevi vatandaşları olarak patronuz. Siz işçisiniz. Vakko olarak da, hepinizi giydiriyoruz. Bayıla bayıla, övüne övüne Vakko'dan giyiniyorsunuz. Bu gece de benim paramla oluyor, sinirlendirmeyin beni keserim reklamları' dediği iddia edilmiş ancak daha sonra bu iddianın yalan bir habere dayandırıldığı öne sürülmüştü.

 

Haberle ilgili Cem H.'dan gönderilen yazılı açıklama

 

Cem H.'den hakkındaki iddialara cevap