Terör örgütü Talabani'yi yalanladı!
'22 Ekim akşamı PKK ateşkes ilan edecek' diyen Irak Devlet Başkanı Talabani'ye PKK'dan ret yanıtı... 'Kongra-Gel' tarafından yapılan açıklamada şu küstah ifadeler yar aldı:
ABONE OL
GİRİŞ 23.10.2007 19:15
GÜNCELLEME 23.10.2007 19:15
GÜNCEL
'Kongra-Gel' tarafından yayınlanan bildiride 'Biz resmen ateşkesi sona erdirmedik. Ancak, Türk devletinin tek taraflı saldırıları nedeniyle ateşkes için koşullar mevcut değil' denildi.
PKK-Kongra Gel tarafından yapılan çok uzun bildiride Abdullah Öcalan'ın 'çözüm önerilerini sunduğu ve çok sayıda ateşkes çağrısı yaptığı' öne sürüldü.
Son ateskesin 2006 yılında ilan edildiği, o zamandan beri Türkiye'nin '485 operasyon' yaptığı öne sürülen bildiride 'Biz resmen ateşkesi sona erdirmedik. Ancak Türk devletinin tek taraflı saldırıları nedeniyle ateşkes için koşullar mevcut değil' ifadesi kullanıldı.