Soylu'dan yabancı tabelalar hakkında açıklama

içişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki Suriyeliler, yabancı tabelalar ve yakalanan DEAŞ'lı teröristlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, "5 Kasım'a kadar tabelalar standart hale getirilecek." diye konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2019 14:21 GÜNCELLEME 02.11.2019 15:21 GÜNCEL
Soylu'dan yabancı tabelalar hakkında açıklama

 Süleyman Soylu, terör örgütü DEAŞ'lıların yakalanması ve iade süreçleriyle ilgili, ayrıca Türkiye'de yaşayan Suriyeli mültecilerle ilgili önemli noktalara parmak bastı.

Süleyman Soylu'nun açıklamalarından satır başları:

 

Yakalananları kendi ülkelerine geri göndereceğiz. Biz kimsenin DAEŞ mensubunun oteli değiliz.Ben vatandaşlıktan çıkardım, siz başınızın çaresine bakın, bu bizim açımızdan kabul edilebilir değildir. Bu, aynı zamanda bir sorumsuzluktur. Zamanında DEAŞ korkusundan sokağa çıkamıyorlardı şimdi kabul etmiyorlar.

100 BİN KAÇAK GÖÇMEN YAKALANDI

Yılbaşından bugüne kadar rakam 100 bin eşiğine geldi. Her gün ortalama İstanbul'da 400-500 arasında kaçak göçmen yakalanıyor sevk ediliyor. Ciddi bir göç sağanağı ile karşı karşıyayız. Biz de yüzde 40'lık söz konusuyken malesef Avrupa'ya geçenlerde ancak 10 binlik bir rakam söz konusu. Yani bizim 10'da birimiz söz konusu. Avrupa bu korkaklığını ve insanlığa karşı vurdum duymazlığını üstünden atmalıdır.

İSTANBUL'DAKİ YABANCI TABELALAR

5 Kasım'a kadar tabelalar standart hale getirilecek.