İstanbul'da metro seferlerinde aksama

İstanbul'dan son dakika haberi! Şehirde metro seferlerinde teknik arıza nedeniyle aksama meydana geldi. Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve Yenikapı-Kirazlı metro hattında arıza nedeniyle, Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferlerde gecikme yaşandı. Aksama nedeniyle bazı duraklarda yoğunluk oluştu. Teknik arızanın yaklaşık 1 saatlik sürenin ardından giderilmesiyle seferler normale döndü.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2020 08:59 GÜNCELLEME 20.02.2020 10:22 GÜNCEL
İstanbul'da metro seferlerinde aksama

İstanbullular sabah saatleri itibarıyla metro ulaşımında sıkıntı çekiyor.

 

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle, Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferlerimizde gecikme yaşanmaktadır" denildi. Arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında teknik bir arıza nedeniyle, Yenikapı-Aksaray istasyonları arasında seferlerde gecikme yaşandı. Aksama nedeniyle bazı duraklarda yoğunluk oluştu. Sabah saatlerinde işe ve okula gitmek isteyenler uzun süre duraklarda bekledi. Yaklaşık 1 saat süren arızanın giderilmesinin ardından M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı ve M1B Yenikapı-Kirazlı metro hattında seferler normale döndü.

 
KAYNAK : İHA