Baba Kavurmacı'dan tepki çeken duygu sömürüsü!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik TUSKON davasından dosyaları ayrılan tutuksuz sanık Mustafa Şevki Kavurmacı'nın mahkemedeki savunmasında duygu sömürüsü yaparak, Türkiye'yi hedef alan terör örgütü FETÖ'yü ağzına almaması tepkiye neden oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 22.02.2020 18:54 GÜNCELLEME 22.02.2020 18:54 GÜNCEL
Baba Kavurmacı'dan tepki çeken duygu sömürüsü!

İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada, Mustafa Şevki Kavurmacı'nın esasa ilişkin mütalaaya karşı savunmaları alındı. Mustafa Şevki Kavurmacı'nın savunmasında hain terör örgütü FETÖ'den hiç bahsetmemesi dikkatlerden kaçmadı.

GARİP SAVUNMA!

Duruşmada daha sonra ayakta durmakta zorlandığını belirterek avukatının desteğiyle kürsüye çıkan sanık Mustafa Şevki Kavurmacı, esasa ilişkin mütalaaya karşı savunmasında şunları söyledi:

 

"İnsan izzetiyle, şerefiyle, vatan sevgisiyle yaşar. Hayatımı ülkem için çalışmakla geçirdim. 80 yaşına dayandığım bugünlerde, en adi iftiralara maruz kaldım. Böyle yaşanmıyor, böyle yaşamayı zillet kabul ediyorum. Ben bir Türk milliyetçisiyim. Vatanına ve milletine bağlı bir insanım. 15 bin üniversite talebesinin tahsilini yapmasına vesile oldum. Hayatımda hiç haram lokma yemedim. Devletim ve milletim adına yapılacak her türlü çalışmanın yanındayım."

Savunmasının bir kısmını avukatı okuyan Kavurmacı, daha sonra sağlık durumu elvermediğini gerekçe göstererek mahkeme heyetinden izin alarak salondan çıktı.

HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mustafa Şevki Kavurmacı FETÖ üyeliğinden 9 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası aldı.