Son dakika haberi: PKK'lı 8 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen 2 PKK'lı terörist, hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Ayrıca, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 6 terörist etkisiz hale getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2020 11:38 GÜNCELLEME 10.04.2020 11:39 GÜNCEL
Son dakika haberi: PKK'lı 8 terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde PKK'lı 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Irak kuzeyi Haftanin bölgesinde, keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu 2 PKK'lı terörist, düzenlenen hava harekatıyla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek." ifadesine yer verildi.

 

Ayrıca, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı bölgelerinde 6 terörist etkisiz hale getirildi. Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

"Huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik sızma ve saldırı girişimlerinde bulunan Fırat Kalkanı bölgesinde 1, Zeytin Dalı bölgesinde 3 ve Barış Pınarı bölgesinde 2 PKK/YPG’li terörist, Kahraman Komandolarımız tarafından etkisiz hale getirildi."

KAYNAK : AA, Haber7