Ne korona ne Ramazan dinlediler: Gece vakti sağlık ocağını soydular

Türkiye koronavirüs salgınıyla mücadele ederken bu mücadelenin en ön safında sağlık çalışanları yer alıyor. Ancak insanlıktan nasibini almamış şahıslar gece vakti Ispartakule Bizimevler Sağlık Merkezi'ni soydu. Toplam 12 odanın kapılarını kasalarını kıran hırsızlar içerideki elektronik aletleri ve hastaların kayıtlarının tutulduğu bilgisayarları çaldı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.05.2020 05:02 GÜNCELLEME 12.05.2020 11:13 GÜNCEL
Ne korona ne Ramazan dinlediler: Gece vakti sağlık ocağını soydular

Kötülük ne Ramazan ayı dinliyor ne koronavirüs salgını. Gece saatlerinde sağlık ocağını soyacak kadar gözü dönmüş şahıslar Bizimevler Sağlık Merkezi'ni savaş alanına çevirdi.

 

 

Aşı dolabına zarar veren hırsızlar toplamda 12 odanın ve içerideki kasaların kapılarını kırdı. Koronavirüs günlerinde yoğun bir dönem geçiren sağlık ocaklarının en önemli demirbaşı sayılan hasta kayıt bilgisayarlarını çalan hırsızlar kayıplara karıştı.

 

 

İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Ispartakule Bizimevler Sağlık Merkezi'ni gece vakti soyan hırsızlar kayıplara karıştı. Hırsızlık olayının anlaşılmasıyla ihbar üzerine okula gelen polisler, olay yerinde incelemelerde bulunurken soygunculardan geriye kalan delilleri toplamaya çalıştı.