Milletvekili arkadaşları paylaştı: O şimdi asker

Seçilme yaşının 18'e indirilmesiyle, milletvekili olmak için gerekli olan 'askerliği yapmış olma' şartı kaldırılmıştı. AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel de, bu düzenlemeden sonra askere giden vekiller arasında yer aldı. Milletvekili arkadaşları da 'o şimdi asker' mesajıyla Yüksel'in üniformalı fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı

ABONE OL
GİRİŞ 14.07.2020 12:00 GÜNCELLEME 14.07.2020 12:02 GÜNCEL
Milletvekili arkadaşları paylaştı: O şimdi asker

Ankara'nın Mamak ilçesinde askerliğini bedelli olarak yapan Yüksel, bu süre içinde Meclis'teki oylama ve yoklamalara da katılamadı.

 

 

Saliha Çolak'ın haberine göre, pazar günü terhis olacak 26 yaşındaki Müslüm Yüksel Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Yüksel, AK Parti'den milletvekili olan babası Abdülkadir Yüksel'in vefatının ardından, 24 haziran 2018 seçimlerinde aday gösterilmiş ve 24 yaşında Gaziantep milletvekili olarak Meclis'e girmişti.

Öte yandan, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Yüksel'i ziyaretinden sonra sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Milletvekili arkadaşları da "o şimdi asker" mesajıyla Yüksel'in üniformalı fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı. Geçtiğimiz iki yıl içerisinde 2 milletvekili daha askerlik görevini yerine getirmişti.

 

 

KAYNAK : HABERTÜRK