Trump'ın 'Erdoğan' sözlerine Uğur Işılak'tan yorum: Seni yükseltmeyecek

ABD Başkan adayı Joe Biden'in Türkiye ve Erdoğan ile ilgili sarfettiği skandal ifadeler sonrası ABD Başkanı Donald Trump, seçilecek ABD Başkanı'nın birinci sınıf satranç oyuncusu Erdoğan'la başa çıkacak zihinsel kapasitede olması gerektiğini söyledi. Türkücü Uğur Işılak ise sosyal medya üzerinden Trump'a mesajı verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.08.2020 19:47 GÜNCELLEME 17.08.2020 19:47 GÜNCEL
Trump'ın 'Erdoğan' sözlerine Uğur Işılak'tan yorum: Seni yükseltmeyecek

Fox News canlı yayına katılan ABD Başkanı Donald Trump, kasımdaki seçimlerdeki rakibi Demokrat Partili Joe Biden hakkında önemli açıklamalarda bulundu.Uğur Işılak da Trump'ın açıklamalarını kastederek bir paylaşımda bulundu.

 

"TRUMP İLK DEFA DOĞRU ANALİZ YAPMIŞ"

Uğur Işılak, "Trump ilk defa doğru bir analiz yapmış. Ancak Biden’ın Erdoğan’la boy ölçüşecek seviyede olamayışının tespiti, Trump’ı o mertebeye yükseltemeyecektir hiçbir zaman." dedi.

 

TRUMP NE DEMİŞTİ?
Biden'ın göreve uygun olmadığını savunan Trump, "Joe kötü durumda, bunu kabul edelim. Joe kötü durumda. Belki bazıları onun için üzgün hissedecek, bazıları etmeyecek ama ülkemiz bunun için fazla önemli. Zehir gibi insanlarla uğraşıyorsunuz. O ülkelerde lider olan dünya standartlarında satranç oyuncuları ile uğraşıyorsunuz. Çok zeki insanlarla kapışmanız gerek. Ben hepsini iyi tanıyorum. Hepsiyle aramız iyi. Mesela Türkiye'de Erdoğan ile... Biden daha nerede olduğunu bilmiyor. Kötü durumda olan, nerede olduğunu bilmeyen ve artık konuşamadığı için bodrumundan çıkmaya korkan  birine sahip olamayız" dedi.