Cübbeli'den CHP’li Bekaroğlu'nun iddiasına cevap

CHP’li Mehmet Bekaroğlu'nun Cübbeli Ahmet Hoca'ya ait olduğu iddia edilen 2 milyon 620 bin TL değerindeki bir lüks araçla çekilmiş fotoğrafa ilişkin 'Bu insanlar bu lüksü yaşayacak parayı nereden buluyor?' şeklindeki ifadesine Cübbeli Ahmet Hoca'dan yalanlama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2020 01:16 GÜNCELLEME 25.09.2020 11:12 GÜNCEL
Cübbeli'den CHP’li Bekaroğlu'nun iddiasına cevap

Cübbeli Ahmet Hoca, Bekaroğlu'nun "iki soru var" diye paylaştığı bilgilerin "Birinin attığı yalan habere" dayandırdığını ifade ederek "Bu araba bana ait değil 2018 yılında Antalya'da evinde misafir kaldığım Murat Yıldırım Beyefendiye ait ve bu fotoğraf 2 sene önce çekilmiş bir fotoğraf." dedi.

 

 

"BURADA İKİ YALAN VAR"

 

 

Cübbeli Ahmet Hoca'nın "burada iki yalan var!" diye verdiği cevap  şu şekilde;

1. Bu araba bana ait değil 2018 yılında Antalya'da evinde misafir kaldığım Murat Yıldırım Beyefendiye ait ve bu fotoğraf 2 sene önce çekilmiş bir fotoğraf.

2. Benim ifadeye lüks araçla gittiğim yazılmış ve fotoğraf konulmuş oysa ben henüz emniyete gitmedim. Giderken de kendime ait 240bin liralık bir minibüs ile gideceğim.

"HABERLERİN ASLI OLUP OLMADIĞINI MUTLAKA ARAŞTIRMALARI LAZIM"

Cübbeli Ahmet Hoca toplumda belli bir statüye sahip insanların haber kaynaklarına dikkat etmesi gerektiği çağrısı yaparak "Dolayısıyla Milletvekilliği konumunda olan bu gibi kişilerin yorum yaparlarken dayanak gösterdikleri haberlerin aslı olup olmadığını mutlaka araştırmaları gerekmektedir. Yoksa halkı şaşırtırlar, yanlış bilgi vermiş olurlar, bu da kendi hanelerine iyi bir not olarak yazılmaz. Zira insanların güvenini yitirirler. Oysa biz onların güvenilir kişiler olarak kabul edilmelerini isteriz." dedi.