PKK'ya peş peşe bir büyük darbe daha! Çok sayıda terörist öldürüldü...

Son dakika haberi; Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesine sızma girişiminde bulunan 20 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.12.2020 11:00 GÜNCELLEME 29.12.2020 16:56 GÜNCEL
PKK'ya peş peşe bir büyük darbe daha! Çok sayıda terörist öldürüldü...

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), ''Kahraman Komandolarımız, Barış Pınarı bölgesine sızmaya çalışan PKK/YPG’li teröristleri etkisiz hale getirmeye devam ediyor. Bölgeye saldırı amacıyla güneyden sızma girişiminde bulunan 20 PKK/YPG'li terörist daha Komandolarımızın başarılı müdahalesiyle etkisiz hale getirildi.'' açıklamasında bulundu.

 

 

15 TERÖRİST DAHA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

 

 

Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi sosyal hesabından dün yapılan açıklamada da Barış Pınarı bölgesine saldırı için güneyden sızma girişiminde bulunan 15 teröristin daha etkisiz hale getirildiği duyurulmuştu.

"KAHRAMAN KOMANDOLARIMIZI KUTLUYORUZ"

Açıklamada, "Kahraman komandolarımız, terör örgütü PKK/YPG'ye ağır bir darbe daha indirdi. Barış Pınarı bölgesine saldırı için güneyden sızma girişiminde bulunan 15 PKK/YPG'li terörist, komandolarımızın başarılı müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Kahraman komandolarımızı kutluyoruz" ifadelerine yer verildi.