Hizmet yok bahane çok! CHP'li 11 belediye para istiyor

Seçimden önce onlarca vaatlerde bulunmalarına rağmen yaklaşık 3 yıldır elle tutulur bir hizmette bulunmayan başta İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere 11 CHP'li belediye ortak bildiri ile daha çok paraya ihtiyaç duyduklarını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2022 14:32 GÜNCELLEME 27.01.2022 14:32 GÜNCEL
Hizmet yok bahane çok! CHP'li 11 belediye para istiyor

Seçimden geçen bunca zamanda hafızalara kazanan tek bir dikili ağaçları olmayan CHP'li 11 belediye başkanları bir araya gelerek ortak bir bildiriye imza attı. 

SEÇİMLER YAKLAŞIRKEN BAHANELER BAŞLADI

Söz konusu bildiride hükümetten daha fazla destek isteyen başkanlar, sözde hizmetleri yapabilmek adına borçlanma konusunda yardım çağrısında bulundu.

Telekonferans yöntemiyle düzenlenen toplantı; İstanbul'dan Ekrem İmamoğlu'nun, Ankara'dan Mansur Yavaş'ın, İzmir'den Tunç Soyer'in, Antalya'dan Muhittin Böcek'in, Adana'dan Zeydan Karalar'ın, Eskişehir'den Yılmaz Büyükerşen'in, Aydın'dan Özlem Çerçioğlu'nun, Muğla'dan Osman Gürün'ün,  Mersin'den Vahap Seçer'in, Tekirdağ'dan  Kadir Albayrak'ın ve Hatay'dan Lütfi Savaş’ın  katılımıyla yapıldı.

Bildiride, "Belediyelerimiz, vatandaşa sundukları hizmetleri aksatmama konusunda, çok ciddi mücadeleler vermektedir. Verilen hizmetlerin, devam eden ve devreye alınması planlanan projelerin sürdürülebilir hale dönüştürülmesi hususunda, hükümet yetkililerini Türkiye'deki bu ekonomik zorluklar sırasında, yerel yönetimleri desteklemeye davet ediyoruz." sözleri yer aldı.