İBB Sözcüsü Ongun İsviçre’deki lüks kayak tatili sonrası İstanbullulardan para dilendi!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İsviçre'deki lüks kayak tatili sonrası, "Bu zor günlerde dayanışma İstanbul'dan başlar." diyerek İstanbullulardan para dilendi. Ongun, kar fırtınası sırasında tepki gösteren vatandaşlara trol demişti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.02.2022 11:02 GÜNCELLEME 07.02.2022 11:06 GÜNCEL
İBB Sözcüsü Ongun İsviçre’deki lüks kayak tatili sonrası İstanbullulardan para dilendi!

İstanbul'daki şiddetli kar fırtınası sırasında Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıda sözcüsü Murat Ongun'un ise İsviçre'de tatilde olduğu ortaya çıkmıştı. İsviçre'deki kayak tatili sonrası İstanbullulardan para dilenen İBB Sözcüsü Ongun ise yeni açıklamalarıyla vatandaşların tepkisini çekti.

"BU ZOR GÜNLERDE DAYANIŞMA İSTANBUL'DAN BAŞLAR"

Sosyal medya hesabından para dilenen İBB Sözcüsü Ongun, "Bu zor günlerde dayanışma İstanbul'dan başlar. Dünyaya örnek olmaya devam edelim, AskıdaFatura'daki yeni hedefimiz 100 milyon lirayı bulalım. Unutmayın, askıda umut var." paylaşımında bulundu.

Yardım çağrısının ardından vatandaşlar, "İsviçre'de tatil yapın buradan para dilenin ne güzel, Şu Cenevre tatilini bir daha tekrarlamayın! Bütün mücadelemiz çöpe gidiyor!" gibi yorum yaparak Ongun'a tepki gösterdi.

LÜKS KAYAK TATİLİ İDDİASI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sözcüsü Ongun’un dünyanın en pahalı kayak merkezlerinden biri olan Courchevel'de tatil yaptığı iddia edildi. Sabah'ta yer alan habere göre, bir geceliği 50 bin liradan başlayan otelin masraflarının Büyükşehir Belediyesi’ne fatura edildiği ileri sürüldü.

Murat Ongun, "Böyle zamanlar 'trol' ordularının ekmek teknesidir. Sıcak evinde oturup trollük yapanın değil, sahada mücadele edenin yanında olma zamanı" diye de açıklama yapmıştı.

KAYNAK : Haber7