İstanbul'da kar bastırdı: AVM, kamyon, TIR ve otobüslerle ilgili yeni kararlar

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'a girişleri durdurulan TIR ve kamyonlara yeniden izin verildiğini duyururken, otobüslerin otogarlardan çıkışları da serbest bırakıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2022 08:45 GÜNCELLEME 11.03.2022 11:56 GÜNCEL
İstanbul'da kar bastırdı: AVM, kamyon, TIR ve otobüslerle ilgili yeni kararlar

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Anadolu ve Trakya istikametinden İstanbul'a TIR ve kamyonların girişlerinin yasaklandığını duyurmuştu.

Yerlikaya yaptığı yeni açıklamada, "Meteoroloji Bölge Müdürlüğümüzden alınan son veriler neticesinde; Anadolu ve Trakya istikametlerinden İstanbul'a seyahat eden TIR ve kamyonların ilimize girşine kontrollü olarak izin verilmektedir" dedi.

Tüm yurtta yağış var! İstanbul'da kar yağışı şiddetini artırdı, vortex uyarısı

OTOBÜSLERİN ÇIKIŞI DA İZİN VERİLDİ

İstanbul Valisi Yerlikaya, Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarındaki otobüslerin çıkışlarına yeniden izin verildiğini söyledi.

AVM'LER 12'DE AÇILIP 19'DA KAPANACAK

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, AVM'lerin bugün saat 12'de açılacağını ve 19'da kapanacağını açıkladı. Avdagiç, şu ifadeleri kullandı:

"İstanbul'daki zorlu hava şartları dikkate alınarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği, BMD ve TAMPF Başkanları ile yapılan görüşmede, AVM'lerin bugün 12.00'den itibaren müşteri kabulüne başlaması ve 19.00'de kapanması konusunda mutabakat sağlanmıştır."

KAYNAK : Haber7