SİHA'lara 'oyuncak' demişti: Merdan Yanardağ kaybettiği dava sonrası yargıyı tehdit etti!

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirdiği silahlı insansız hava araçlarını hedef alan ve 'bunlar oyuncak' ifadesini kullanan Tele 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, kaybettiği 'Bayraktar davası' sonrası yargıyı tehdit etti.

ABONE OL
GİRİŞ 10.05.2022 09:34 GÜNCELLEME 10.05.2022 09:35 GÜNCEL
SİHA'lara 'oyuncak' demişti: Merdan Yanardağ kaybettiği dava sonrası yargıyı tehdit etti!

Tüm dünyanın adından övgüyle bahsettiği, yerli ve milli imkanlarla geliştirilen SİHA'ları her fırsatta hedef alan Tele 1'in sahibi Merdan Yanardağ, Selçuk Bayraktar tarafından açılan ve kaybettikleri dava sonrası yargı mensuplarını tehdit etti.

Geçtiğimiz günlerde SİHA'lardan "Gerçek değil oyuncak uçak" diyerek bahsetmesi sonrası gündeme gelen Yanardağ, 2019 yılında yaptıkları bir haber yüzünden kendilerine açılan manevi tazminat davasını kaybettiklerini açıkladı.

DAVAYI KAYBETTİ YARGIYA TEHDİT SAVURDU: YAKANIZI BIRAKMAYACAĞIZ

Söz konusu kararı, 'dehşet verici ve inanılmaz bir ceza' olarak tanımlayan Yanardağ, "Biz bunu not ettik unutmayacağız ve yakanızı da bırakmayacağız. Bu devran değişecek biz bunu unutmayacağız. Bunu bir yere not edin." diye konuştu.

"BEN DE MİLLİ BİR İŞ YAPIYORUM"

Kendisinin de 'milli bir iş' yaptığını öne süren Yanardağ, "Bu mahkemenin bağımsız olduğunu söyleyenin alnını karışlarım. Ben de milli bir iş yapıyorum. Evet, Türkiye’de bu ülkeye hizmet eden, mücadele eden, hayatını koymuş bir insanım. İHA, SİHA yapıyor diye eleştirilemez mi?" dedi.

Fransız medyası Türk SİHA'sı Bayraktar TB2'nin gücünü anlattı

İki ülke daha Bayraktar TB2 SİHA'ya talip olacak

BAYKAR'dan büyük başarı! Türk SİHA'ları bir ilki daha gerçekleştirdi

KAYNAK : Yeni Şafak