Baykar'a sürpriz ziyaret! Kızılelma'ya hayran kaldılar

İstanbul'da bir araya gelen Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan Meclis Başkanları, İHA-SİHA ve İnsansız savaş uçağu Kızılelma'nın üreticisi Baykar'ı ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2022 21:48 GÜNCELLEME 21.07.2022 21:49 GÜNCEL
Baykar'a sürpriz ziyaret! Kızılelma'ya hayran kaldılar

Türkiye, Azerbaycan ve Pakistan “Üçlü Meclis Başkanları İkinci Toplantısı” için İstanbul’da bir araya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan Millî Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ve Pakistan Ulusal Meclis Başkanı Raza Pervez Eşref ile beraberlerindeki heyet, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’ni ziyaret etti.

SİHA'LAR HAKKINDA BİLGİ ALDILAR

Meclis Başkanları ziyaret kapsamında BAYKAR tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen S/İHA’lar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu.



Meclis Başkanlarına ziyaretin anısına Bayraktar AKINCI TİHA maketi takdim edildi.

KIZILELMA ÖNÜNDE POZ VERDİLER

Meclis Başkanları, milli ve özgün olarak geliştirilen Türkiye'nin İnsansız Savaş Uçağı Kızılelma'nın önünde poz verdi.



Baykar'ın sosyal medya hesabından Türkçe ve İngilizce yapılan açıklamada, '' Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Mustafa Şentop, Azerbaycan Millî Meclis Başkanı Sayın Sahibe Gafarova ve Pakistan Ulusal Meclis Başkanı Sayın Raza Pervez Eşref, Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi’ni ziyaret etti. Kendilerini ağırlamaktan memnuniyet duyduk...'' denildi.

KAYNAK : Haber7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR