MSB açıkladı! F-16'ların tedariki için ABD'de önemli görüşme

Milli Savunma Bakanlığı, "F-16 tedariki ve modernizasyonunun gerçekleştirilmesi amacıyla, ABD'nin daveti üzerine Milli Savunma Bakanlığı teknik heyeti görüşmeler yapmak üzere ABD’ye gitti." açıklamasında bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 15.08.2022 12:16 GÜNCELLEME 15.08.2022 19:04 GÜNCEL
MSB açıkladı! F-16'ların tedariki için ABD'de önemli görüşme

Türkiye ve ABD arasında uzun süredir devam eden F-16 görüşmelerinde önemli aşamalar kaydedilirken Milli Savunma Bakanlığı'nın teknik heyeti ABD'ye gitti.

KRİTİK F-16 GÖRÜŞMESİ

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

ABD’den F-16 tedariki ve modernizasyonu kapsamında; Aralık-2021, Şubat, Mart-2022 aylarında olmak üzere Türkiye’de üç toplantı icra edilmiştir.

F-16 tedariki ve modernizasyonunun en kısa sürede gerçekleştirilmesi maksadıyla ABD tarafından yapılan davet üzerine Millî Savunma Bakanlığı teknik heyeti görüşmeler yapmak üzere ABD’ye gitmiştir.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR