Rezillik Bakan Çelik'i çileden çıkardı

Fethiye'de küçük yaşta kız çocuklarına dansöz kıyafeti giydirilmesi ve striptizci gibi dans ettirilmesine tepki gösteren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, harekete geçiyor..

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2008 18:11 GÜNCELLEME 14.06.2008 18:11 GÜNCEL
Rezillik Bakan Çelik'i çileden çıkardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yerel bir radyo kanalı tarafından düzenlenen gecede, küçük yaşta kız çocuklarına dansöz kıyafeti giydirilmesi ve striptizci gibi dans ettirilmesine tepki gösteren Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, 'Sorumlular hakkında gereken yapılacaktır' dedi.


Edinilen bilgiye göre, Fethiye Salı Pazarı Meydanı'nda yerel radyonun düzenlediği eğlencede 12 yaşındaki ilköğretim 6. sınıf öğrencisi dansöz olarak, 14 yaşındaki başka bir ilköğretim öğrencisi de striptizci olarak dans ettirildi. Bu rezaletin görüntüleri, bir dizi açılış için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Bursa'ya gelen Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'i kızdırdı.


İHA muhabirinin laptopundan Muğla'da çekilmiş görüntüleri izleyen Bakan Çelik, 'Bu tüp şeyler son zamanlarda maalesef görülmeye başlandı. Bu eğitim ruhuna, pedagojiye aykırı bir durumdur. Buna göz yumamayız. Gereken neyse yapılacaktır' dedi.


Ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayınla açılışını yaptığı Erikli Mahallesi'ndeki Nuri Nihat Aslanoba Lisesi'ni gezen Bakan Çelik, yetkililerden bilgi aldı. Lisenin Anadulu Lisesi olacağını müjdeleyen Bakan Çelik, rahatsızlığından dolayı açılışa gelmeyen Nuri Nihat Aslonoba'nın çocuklarına plaket verdi.


İHA








  • İlköğretimli dansöz ve striptizci!
    Bu kadarına pes! Fethiye'de özel bir eğlence gecesinde, 12 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi dansöz, 14 yaşındaki başka bir kız çocuğu da striptizci olarak dans ettirildi.