Başkan Erdoğan açıkladı: Suriyeliler geri dönecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme ilişkin soruları yanıtladığı programda Suriyeli sığınmacıların geri dönüşüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan, ''CHP gibi 'biz geldiğimiz gibi bunları Suriye'ye süreceğiz' diyemeyiz.'' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2022 23:32 GÜNCELLEME 28.09.2022 23:35 GÜNCEL
Başkan Erdoğan açıkladı: Suriyeliler geri dönecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CNN TÜRK – Kanal D ortak yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, Suriyelilerin geri dönüşüyle alakalı soruya da cevap verdi.

''CHP GİBİ 'BİZ GELDİĞİMİZ GİBİ BUNLARI SURİYE'YE SÜRECEĞİZ' DİYEMEYİZ''

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, ''Yaptığımız briket evlere insanlar yavaş yavaş taşınmaya başladı. Alt yapısı ile her şeyi ile briket evler yaptık. Isınma noktasında da güneş enerjisi ile ısınma projesi yaptık. Suriyeliler için onurlu bir geri dönüş hazırlamamız lazım. CHP gibi 'biz geldiğimiz gibi bunları Suriye'ye süreceğiz' diyemeyiz. İnsani muamelemizi sürdüreceğiz. Yunan'ın baktığı gibi de göremeyiz. Botları nasıl şişlediklerini görüyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR