Son Depremler: Kahramanmaraş 4,5 ile sallandı!

Son depremler... AFAD verilerine göre Kahramanmaraş Pazarcık'ta 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.10.2022 14:47 GÜNCELLEME 20.10.2022 16:45 GÜNCEL
Son Depremler: Kahramanmaraş 4,5 ile sallandı!

SON DEPREMLER: Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından alınan bilgiye göre, saat 14.34'de merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Yerin yaklaşık 8,31 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olumsuz bir durum yaşanmadığı öğrenildi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem, Gaziantep ve Osmaniye'de de hissedildi.

KADDİLLİ 4,3 OLARAK DUYURDU!

Kandilli Rasathanesi de depremin 5.6 km derinlikte ve 4,3 büyüklüğünde olduğunu duyurdu.

KAYNAK : Haber7, İHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR