KKTC'den 'Pençe-Kılıç'a 'yürekten destek'

TSK'nın, Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik gece saatlerinde başlattığı Pençe Kılıç Hava Harekatı'na Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden tam destek geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.11.2022 13:48 GÜNCELLEME 20.11.2022 17:11 GÜNCEL
KKTC'den 'Pençe-Kılıç'a 'yürekten destek'

Milli Savunma Bakanlığı, Suriye ve Kuzey Irak'a hava harekatı başlattı. TSK, terör örgütlerine yönelik operasyon düzenliyor. Suriye ve Irak'ta terör hedefleri vuruluyor.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki teröristlerce üs olarak kullanılan bölgelere yönelik başlattığı "Pençe-Kılıç Hava Harekatı"na desteğini bildirdi.

KAHRAMAN TSK'YA YÜREKTEN DESTEK

Ertuğruloğlu, yayımladığı mesajda, "Ana vatanımız Türkiye'nin, hudut güvenliğini sağlamak ve terörü kaynağında yok etmek maksadıyla başlattığı Pençe Kılıç Hava Harekatı'nın hedefine ulaşmasını, kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin muzaffer olmasını yürekten temenni ediyorum." ifadesine yer verdi.

KAYNAK : AA
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR