Köpek korkusu eve hapsetti: 10 yaşındaki Baran psikolojik tedavi görüyor

Çorlu'da, ilkokul 4. sınıf öğrencisi Baran Çılgın'ı Pitbull saldırısından esnaf kurtarmıştı. Psikolojik tedavi görmeye başlayan çocuk, artık sokağa çıkıp oynayamıyor, okula tek başına gidemiyor.

ABONE OL
GİRİŞ 11.12.2022 07:39 GÜNCELLEME 11.12.2022 09:51 GÜNCEL
Köpek korkusu eve hapsetti: 10 yaşındaki Baran psikolojik tedavi görüyor

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan Hanife Şefik İlkokulu 4. sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Sercan Baran Çalgın psikolojik tedavi görüyor. Çılgın, "Eskiden dışarıda arkadaşlarımla oyun oynuyordum, vakit geçiriyordum ve okula yalnız gidiyordum. Artık bunların hiçbirini yapamıyorum" dedi. 

Çılgın, sürekli köpek saldıracak korkusu yaşadığını anlatarak, "Dışarıda oynuyordumve bu olay başıma geldi. O yüzden artık dışarıya çıkmak ve arkadaşlarımla oynamaktan bile korkuyorum. Şimdi köpek görünce yolumu değiştiriyorum. Dışarıya çıkamıyorum, hatta ekmek almaya bile gidemiyorum. Gece uyurken rüyalarıma giriyor, köpek havlama sesleri duyuyorum. Bu yüzden de psikolojik tedaviye başlatıldım. Okula da artık tek başıma gidemiyorum, ailemden birinin beni götürmesini istiyorum" diye konuştu. 

Baba Hayrettin Çılgın, köpeğin sahibi hakkında suç  duyurusunda bulunduklarını anlatarak, haklarını sonuna kadar arayacaklarını ifade etti.

KAYNAK : TÜRKİYE GAZETESİ
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR