Mehmet Bozdağ’ın dizisi Ateş Kuşları’nda arka arkaya değişiklik! Boşalan koltuğu devraldı

Dram yüklü sahneleriyle seyirciyi şimdiden etkilemeyi başaran Ateş Kuşları dizisinde ikinci defa yönetmen değişikliğine gidildi. Duygusal tanıtımıyla izleyenlerin beğenisini kazanan Ateş Kuşları dizisinin yönetmenlik koltuğunu Gökhan Ayiz’in devraldığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.01.2023 13:08 GÜNCELLEME 12.01.2023 13:08 GÜNCEL
Mehmet Bozdağ’ın dizisi Ateş Kuşları’nda arka arkaya değişiklik! Boşalan koltuğu devraldı

Yürekleri paramparça eden görüntüleriyle izleyici kitlesine duygu seli yaşatan Ateş Kuşları dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Gerek konusuyla gerekse kadrosuyla ekran başındakilerin dikkatini çeken Ateş Kuşları dizisinin yönetmenliğini üstlenecek isimde değişikliğe gidildi.

TRT1 Gönül Dağı 82.bölüm fragmanı: ''Beni evime getirin! Öleceksem yuvamda öleyim''

Seyircisinin gözyaşlarına hakim olamayacağı sahnelere yer veren Ateş Kuşları’nda yönetmenlik için Emir Khalilzadeh’in arkasından Benal Tairi’yle anlaşma sağlanmıştı. Fakat aradan çok geçmeden ikinci defa yönetmen değişikliği yapılarak Gökhan Ayiz’le el sıkışıldığının bilgisine ulaşıldı. Mehmet Bozdağ’ın yapımcılığını ve Nehir Erdem ile Ayşe Ferda Eryılmaz’ın senaristliğini yaptığı Ateş Kuşları dizisi 13 Ocak Cuma günü yayın hayatına merhaba diyecek.

Hande Soral ‘Mercan’, Burak Tozkoparan ‘Barbaros’, İlayda Alişan ‘Gülayşe’ ve Görkem Sevindik ise ‘Ali’ karakteriyle dizi severlerin karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR