Gönül Dağı 83.bölüm fragmanında yürek yakan sözler! Halime yaşamını kaybediyor mu?

Severek seyredilen Gönül Dağı 83.bölüm fragmanında, sağlığı kötüleşen Halime’nin tahlil sonuçları çıkmıştır ve acilen ameliyathaneye alınması gerekmektedir.

ABONE OL
GİRİŞ 19.01.2023 15:01 GÜNCELLEME 19.01.2023 15:01 GÜNCEL
Gönül Dağı 83.bölüm fragmanında yürek yakan sözler! Halime yaşamını kaybediyor mu?

Gönül Dağı 83.bölüm fragmanında Taner, sevdiği kadının ölümünün ardından şimdi de annesini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Annesinin tedavisinin başarıyla sonuçlanmasını umut eden Taner, eski sağlıklı günlerine tekrardan geri dönmesi için bekleyiş içerisine girer.

TRT ortak yapımı Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa'dan büyük rekor! Liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı

Ancak bunun sanıldığı kadar kolay olmadığının ve durumun ciddiyetinin devam ettiğinin farkına varınca içine kor gibi yanan ateş düşer. Eşini kaybettikten sonra çok zor toparlanan Taner, bu sefer annesinin aynı kaderi yaşamasından son derece korku duymaktadır. Diğer taraftan Halime’nin ‘Öleceksem evimde huzur içinde öleyim’ ifadesi Taner’in acısını ikiye katlar.

Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında, ‘Çok geç kalınmış, çok kalmışız abicim’ sözleri izleyici kitlesini endişeye sevk etti. Halime’nin ölümcül tehlikeyi atlatıp atlatamayacağı her ne kadar belirsizliğini korusa da çok yakın bir zaman sonra sağlık durumu netliğe kavuşacak.