Ben Bu Cihana Sığmazam hakkında aranan soru yanıt buldu! Asrın Felaketi yaşandıktan sonra...

Televizyon ekranlarının en fazla reyting getiren yapımlarından biri olan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ATV yayın akışı listesinde görünmemesi akılları kurcaladı. Peki, heyecan verici sahneleriyle izleyenlere unutulmaz anlar yaşatan Ben Bu Cihana Sığmazam neden yok?

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2023 09:15 GÜNCELLEME 16.02.2023 09:15 GÜNCEL
Ben Bu Cihana Sığmazam hakkında aranan soru yanıt buldu! Asrın Felaketi yaşandıktan sonra...

14 Şubat Salı tarihinde ATV’de yayına girmesi beklenen Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili izleyenleri yakından ilgilendirecek gelişme yaşandı. ATV’nin haftalık yayın akışı listesinde bu hafta bulunmayan Ben Bu Cihana Sığmazam hakkında flaş bir karar alındı.

Alparslan Büyük Selçuklu niçin yayınlanmayacak? Türkiye'yi yasa boğan deprem sonrası flaş karar

Kahramanmaraş'ta 7,7 şiddetinde yaşanan ve Gaziantep, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da da hissedilen acı depremin ardından Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine ara verildiği öğrenildi.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, binlerce vatandaşımızın hayat mücadelesini kaybettiği deprem sonrası bu hafta ATV’de yayınlanmayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR