Yalı Çapkını dizisi hakkında Star TV'den dikkat çeken karar! Yayınlanmayacak

Yayına girdiği her hafta sosyal medyanın gündemine oturan Yalı Çapkını dizisinin Star TV'nin haftalık yayın akışı listesinde yer almadığı görüldü. Heyecanın ardı arkasının kesilmediği Yalı Çapkını dizisinin yayın tarihinde büyük depremin ardından flaş değişikliğe gidildi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.02.2023 13:20 GÜNCELLEME 16.02.2023 13:20 GÜNCEL
Yalı Çapkını dizisi hakkında Star TV'den dikkat çeken karar! Yayınlanmayacak

Mehmet Barış Günger’in senaristliğini üstlendiği Yalı Çapkını dizisinin yayın tarihi dizi severler tarafından yakın mercek altına alındı. Burcu Alptekin ile Alptekin Bozkurt ikilisinin yönetmenliğinde çekimleri yapılan Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün bu hafta Star TV ekranında olmayacağı bilgisi paylaşıldı.

TRT1 Yürek Çıkmazı hayranlarını şaşırtacak transfer! Selen Öztürk renk katmaya geliyor

Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından Yalı Çapkını dizisiyle ilgili flaş bir karara imza atıldı. Afra Saraçoğlu’nun ‘Seyran Şanlı’ ve Mert Ramazan Demir’in ise ‘Ferit Korhan’ karakterini üstlendiği Yalı Çapkını ekranlardan ayrı kalacak.

Alparslan Büyük Selçuklu’ya 2 takviye birden! Atsız Karaduman ve Fikret Urağ’ı getiriyorlar

10 Şubat Cuma tarihinde yayına girmesi beklenen OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisi Star TV'nin yayın akışı listesinden kaldırıldı. Onur Güvenatam’ın yapımcısı olduğu ve 23 Eylül 2022’den beri yayın hayatına devam eden Yalı Çapkını’nın yeni bölümünün ne zaman başlayacağı henüz kesinleşmedi.

Kanal D’nin yüzü bu sefer gülmedi! O Kız dizisi hakkında hüsrana uğratan karar

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR