Muslera, koltuk değnekleriyle gidip depremzedelere yardım etti!

Sakatlığı bulunan Fernando Muslera, Galatasaray'ın depremzedeler için yardım topladığı alana giderek çalışmalara destek verdi. Koltuk değnekleriyle alana gelen Uruguaylı eldivenin, çabası büyük takdir topladı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.02.2023 14:09 GÜNCELLEME 10.02.2023 14:31 GÜNCEL
Muslera, koltuk değnekleriyle gidip depremzedelere yardım etti!

Fernando Muslera, depremzedeler için yardım çalışmalarına katıldı. Nef Stadı'na gelen Uruguaylı eldivenin koltuk değnekleriyle ayakta durduğu görüldü.

Spor camiası depremzedeler için yardım kampanyalarına devam ederken, Galatasaray'da bölgeye en fazla yardımı götüren kulüplerin başında geliyor. Futbolcuların da omuz verdiği çalışmalara sarı-kırmızılılarda sakatlığı bulunan Fernando Muslera da katıldı.

Galatasaray'ın Trabzonspor ile oynadığı maçta sakatlanarak sahadan sedyeyle ayrılan Fernando Muslera, yürürken koltuk değneklerinden yardım alıyor. Deneyimli eldivenin, yardım çalışmalarına destek olmak için de koltuk değnekleriyle geldiği görülürken, depremzedeler için gösterdiği bu çaba takdir topladı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR