Ömer 6.bölüm fragmanı: ‘’Sizinle konuşmak istediğim çok önemli mesele var!’’

Ömer 6.bölüm fragmanında olup bitenler karşısında sessizliğini bozan Tahir ile Reşat arasında tansiyon iyice yükselir. Ömer'in şımartıldığını ve her istediğinin yapıldığını düşünen Reşat zehir zemberek sözler sarf eder.

ABONE OL
GİRİŞ 28.02.2023 13:54 GÜNCELLEME 28.02.2023 13:54 GÜNCEL
Ömer 6.bölüm fragmanı: ‘’Sizinle konuşmak istediğim çok önemli mesele var!’’

Ömer 6.bölüm fragmanında Tahir, Ömer’le Nisa’yı hep şımarttığını ve onlara ne istedilerse verdiğini söyleyerek babasına karşı sert bir tavır sergiler.

‘’Sen ne istedin de vermedim?’’ diyen Reşat, ‘’Hiçbir şey vermedin’’ karşılığını alınca neye uğradığını şaşırır. Ömer yeni bölüm fragmanında Nisa, insanların artıklarıyla beslediğini ve durumlarının bundan ibaret olduğunu dile getiren Emine’nin yüzüne tokat yapıştırır.

 Ömer 6.bölüm fragmanında Gamze, ‘’Ona her baktığında yeni doğan bebeğin nefesi gibidir. Ciğerini yakar. Dile gelmeyen, canını yakan… Böyle bir şeydir aşk, ama yine de işte sana hayat veren bir duygu’’ diyerek düşüncelerini ifade eder.

Genç kızlığını yaşamak istediğini itiraf eden Nisa gözyaşlarına hakim olamaz ve başını Gamze’nin omzuna koyar. Tepkisini açıkça ortaya koyan ve isyan bayraklarını kaldıran Tahir, ‘’Sizinle konuşmak istediğim çok önemli mesele var’’ diyerek Fatma’nın karşısına dikilir.

Gamze'nin gözlerinde aradığı umut ışığını bulamayan Ömer, içindeki yarayı gizleyerek Süreyya ile evlilik yolculuğuna adım atar. Fakat Gamze ve Ömer aşklarını bastırmaya ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, sevgileri dile gelmenin bir yolunu bulmaktadır.

Oğullarının mürüvvetini görmek için büyük bir adım atan Ademoğlu ailesi, tam her şey yoluna girdi diye düşünürken, Nisa’nın evinden gelen bir telefonla sarsılırlar. Ömer ablasını yalnız bırakmazken Nisa çocuklarının baba hasretiyle yüzleşir.

Ömer ve Gamze verdikleri zor kararın arkasında durmaya çabalamaktadır. Ömer’i Süreyya ile birlikte görmenin acısıyla sarsılan Gamze, çareyi eski bir dostun yanında bulur ve kalbinden geçenleri ilk kez dile döker. Gamze’nin yürüdüğü yol onu yeniden Ömer’in karşısına çıkardığında bu sefer soru sorma sırası Gamze’dedir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR